Recept pro Vás ;-)

Tagliatelle con tonno:

Tagliatelle s tuňákem palamita

• cibule 1 dávka
• capari 1 dávka
• filet tuňáka 1 kus
• sugo pomodoro 1 kus
• černé olivy 1 dávka
• bazalka 1 dávka
• petržel 1 dávka
• sůl 1 dávka
• olej extra virgin 1 dávka

Cibulku nasekáme najemno a orestujeme na olivovém oleji. Přidáme filety tuňáka, capari, sugo pomodoro, černé olivy a povaříme. Poté dochutíme pár lístky bazalky, nasekanou petrželkou a solí. Těstoviny uvaříme v osolené vodě do podoby “al dente“ a smícháme je s omáčkou. Ozdobíme petrželkou a podáváme.

Buon appetito!!!

recept zaslala Magda Peterková: lingviagroup.os@gmail.com