Recept pro Vás ;-)

Pasta con ceci:

Těstoviny s cizrnou
Pasta con ceci

Mrkev, cibuli a celer nakrájíme nadrobno, přidáme prolisovaný česnek a osmahneme 15 minut na olivovém oleji. Pak přidáme rozmarýn a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Přidejte cizrnu (lze použít sterilovanou ve slaném nálevu), vývar a nakonec pasírovaná rajčata. Nechte povařit alespoň 7 minut a mezitím dejte vařit vodu na těstoviny. 1/3 směsi s cizrnou pak odeberte a ponorným mixérem rozmixujte na jemno. Smíchejte se zbylou částí směsi. Uvařené těstoviny po zcezení smíchejte se směsí z cizrny, nechte krátce pod pokličkou a potom podávejte.

Buon appetito!!!

recept zaslala Romana Ježková: lingviagroup.os@gmail.com